Holland Festival

Holland Festival Amsterdam In aanwezigheid van koningin Beatrix opent donderdag in de schouwburg het Holland Festival, met ‘s werelds grootste danser Michail Barysjnikov. Met Ana Laguna danst hij het duet Place van Mats Ek. Verder danst Barysjnikov alleen Solo for Two van Ek, Years Later van Benjamin Millepied, en een nieuwe solo van Aleksej Ratmansky. In het openingsweekend is voorts Eine Kirche der Angst vor dem Fremden in mir te zien, een spektakel in de vorm van een kerkdienst, over de longkanker van Duitse kunstenaar Christoph Slingensief. 4-28 juni www.hollandfestival.nl. Koreografi av Mats Ek Världspremiör pa Dansens Hus i Stockholm 27 augusti 2007
Holland Festival Amsterdam In aanwezigheid van koningin Beatrix opent donderdag in de schouwburg het Holland Festival, met ‘s werelds grootste danser Michail Barysjnikov. Met Ana Laguna danst hij het duet Place van Mats Ek. Verder danst Barysjnikov alleen Solo for Two van Ek, Years Later van Benjamin Millepied, en een nieuwe solo van Aleksej Ratmansky. In het openingsweekend is voorts Eine Kirche der Angst vor dem Fremden in mir te zien, een spektakel in de vorm van een kerkdienst, over de longkanker van Duitse kunstenaar Christoph Slingensief. 4-28 juni www.hollandfestival.nl. Koreografi av Mats Ek Världspremiör pa Dansens Hus i Stockholm 27 augusti 2007 Wanselius, Bengt

Amsterdam

In aanwezigheid van koningin Beatrix opent donderdag in de schouwburg het Holland Festival, met ‘s werelds grootste danser Michail Barysjnikov. Met Ana Laguna danst hij het duet Place van Mats Ek. Verder danst Barysjnikov alleen Solo for Two van Ek, Years Later van Benjamin Millepied, en een nieuwe solo van Aleksej Ratmansky. In het openingsweekend is voorts Eine Kirche der Angst vor dem Fremden in mir te zien, een spektakel in de vorm van een kerkdienst, over de longkanker van Duitse kunstenaar Christoph Slingensief. 4-28 juni www.hollandfestival.nl.