grote bruine envelop

Chris Bajema Vanaf morgen trek ik me een week terug op een terp in Friesland. Zonder contact met de buitenwereld. Ik denk dat dat wel eens een verfrissende ervaring zou kunnen zijn. Een leven zonder iPhone bijvoorbeeld. Dat alleen al betekent een tijdwinst van pak ‘m beet 2,5 uur uur per dag. Want zonder iPhone kun je niet om het kwartier je email checken of op je WildWest-flipperkast spelen. grote bruine envelop
Chris Bajema Vanaf morgen trek ik me een week terug op een terp in Friesland. Zonder contact met de buitenwereld. Ik denk dat dat wel eens een verfrissende ervaring zou kunnen zijn. Een leven zonder iPhone bijvoorbeeld. Dat alleen al betekent een tijdwinst van pak ‘m beet 2,5 uur uur per dag. Want zonder iPhone kun je niet om het kwartier je email checken of op je WildWest-flipperkast spelen. grote bruine envelop Bajema, Chris

Vanaf morgen trek ik me een week terug op een terp in Friesland. Zonder contact met de buitenwereld. Ik denk dat dat wel eens een verfrissende ervaring zou kunnen zijn. Een leven zonder iPhone bijvoorbeeld. Dat alleen al betekent een tijdwinst van pak ‘m beet 2,5 uur uur per dag. Want zonder iPhone kun je niet om het kwartier je email checken of op je WildWest-flipperkast spelen.

Mag ik bij dezen nog even vermelden dat ik op de wereldranglijst WildWest-flipperen een respectabele 684ste plek inneem? Gezien de snelheid waarmee records in het WildWest-wereldje worden gebroken, kan ik deze plek na een week van afwezigheid nooit meer evenaren, laat staan verbeteren (ik begin te voelen wat je doormaakt Raemon Sluiter, klasse man dat je toch probeert terug te komen, echt klasse, en kansloos natuurlijk, dat ook).

Goed, ik ga mijn tas maar eens pakken. Met dikke boeken, een schriftje, kleurpotloden, verrekijker, zonnehoedje, vlieger en zo’n koffiepruttelpotje voor op een campinggasje. Ik geloof dat ik er aan toe ben.

PS: Het blijkt dat ik, nu ik er écht op let, minstens 87 keer per dag mijn e-mail check. Dat is ronduit ziekelijk. Bovendien sta ik inmiddels 1.177ste op de wereldranglijst WildWest-flipperen. En ik ben nog niet eens weg!

    • Chris Bajema