Brazil Contemporary

Foto uit het Viva Favela project (c) Brazil Contemporary Rotterdam Op 30 mei gaan drie exposities open over hedendaagse Braziliaanse kunst, architectuur, beeldcultuur en design. Boijmans Van Beuningen toont werk van moderne Braziliaanse kunstenaars Ernesto Neto, Rivane Neuenschwander, Cao Guimarães en Helio Oiticica. In het NAi maakt het publiek kennis met miljoenenstad São Paulo. Het Nederlands Fotomuseum zoomt in op de Braziliaanse beeldcultuur met foto’s, video, design, games, mode en tijdschriften. En er is Braziliaanse sfeer op straat met mode, film, dans en muziek. T/m 23 aug. Inl www.brazilcontemporary.nl Viva Favela project

Rotterdam

Op 30 mei gaan drie exposities open over hedendaagse Braziliaanse kunst, architectuur, beeldcultuur en design. Boijmans Van Beuningen toont werk van moderne Braziliaanse kunstenaars Ernesto Neto, Rivane Neuenschwander, Cao Guimarães en Helio Oiticica. In het NAi maakt het publiek kennis met miljoenenstad São Paulo. Het Nederlands Fotomuseum zoomt in op de Braziliaanse beeldcultuur met foto’s, video, design, games, mode en tijdschriften. En er is Braziliaanse sfeer op straat met mode, film, dans en muziek. T/m 23 aug. Inl www.brazilcontemporary.nl