Anton Henning

Anton Henning Tilburg De kunst van Anton Henning (Berlijn, 1964) laat zich niet gemakkelijk onder één noemer brengen. Henning schildert, tekent, maakt sculpturen en installaties in figuratieve en abstracte stijlen. Deze zomer wijdt het Museum de Pont een expositie aan hem, waarin zijn tekeningen, sculpturen en video’s centraal staan. Met opvallend gemak brengt Henning van oudsher gescheiden disciplines samen en laat deze met elkaar versmelten. De meubels en sculpturen vormen als het ware verlengstukken van zijn schilderijen. T/m 6 sept, Wilhelminapark 1. Di-zo 11-17u

Tilburg

De kunst van Anton Henning (Berlijn, 1964) laat zich niet gemakkelijk onder één noemer brengen. Henning schildert, tekent, maakt sculpturen en installaties in figuratieve en abstracte stijlen. Deze zomer wijdt het Museum de Pont een expositie aan hem, waarin zijn tekeningen, sculpturen en video’s centraal staan. Met opvallend gemak brengt Henning van oudsher gescheiden disciplines samen en laat deze met elkaar versmelten. De meubels en sculpturen vormen als het ware verlengstukken van zijn schilderijen. T/m 6 sept, Wilhelminapark 1. Di-zo 11-17u