Aldus

P. van Dalen „Maar toch: veel mensen zijn nogal huiverig om op een uitgesproken christelijke partij te stemmen. Waarom eigenlijk?” Peter van Dalen, lijsttrekker ChristenUnie SGP. Utrecht, 2 april 2009. ChristenUnie-lijsttrekker voor de Europese Verkiezingen, Peter van Dalen. Foto: Willem Sluyterman van Loo
P. van Dalen „Maar toch: veel mensen zijn nogal huiverig om op een uitgesproken christelijke partij te stemmen. Waarom eigenlijk?” Peter van Dalen, lijsttrekker ChristenUnie SGP. Utrecht, 2 april 2009. ChristenUnie-lijsttrekker voor de Europese Verkiezingen, Peter van Dalen. Foto: Willem Sluyterman van Loo Sluyterman van Loo, Willem

„Anders gezegd: sinds Brussel zich bemoeit met de samenstelling van mijn gehaktbal smaakt-ie stukken minder.” Cabaretier Sjaak Bral legt in de Volkskrant uit waarom hij SP stemt.

„Maar toch: veel mensen zijn nogal huiverig om op een uitgesproken christelijke partij te stemmen. Waarom eigenlijk?” Peter van Dalen, lijsttrekker ChristenUnie SGP.

„In Brussel wordt alleen papier geproduceerd. En papier kun je niet eten. Tenzij je houtwurm bent.” Engel Vrouwe, Europese Klokkenluiderspartij.