4 redenen om tv te kijken

1 Zoektocht

Sterretje gezocht

Ned.3, 20.25-21.15u.

Met het vertrek van een aantal vrouwelijke sterren naar andere omroepen moet BNN op zoek naar een nieuwe presentatrice. Dennis Storm en Valerio Zeno onderwerpen de kandidates aan een reeks opdrachten. De winnares mag meteen aan het werk bij Try before you die.

2 Thriller

Terminator 3

RTL5, 20.30-22.30u.

Derde deel in reeks actiefilms, met Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol, over robotten die vanuit de toekomst naar het heden reizen om onaangename gebeurtenissen met verstrekkende gevolgen te voorkomen, of juist aan te richten. Een ongecompliceerde en goedgemaakte actiefilm met goed gedoseerde grappen. (Jonathan Mostow, 2003)

3 Reportage

VOC

Ned.3, 21.15-21.50u.

Het Verbond van Ongeleide Correspondenten (vijf BNN-presentatoren) zet vraagtekens bij de laatste trends en zoekt alternatieve oplossingen voor maatschappelijke problemen.

4 SCIENCE-FICTION

Twelve Monkeys

Net5, 22.20-01.00u.

Tijdreiziger Bruce Willis moet in de jaren negentig van de vorige eeuw de oorsprong achterhalen van een virus dat in 2035 de wereldbevolking drastisch zal kortwieken. Een sfeer van grimmige gekte en Brad Pitt als de schizofrene zoon van een Nobelprijswinnaar. (Terry Gilliam, 1995, VS)