Nieuwe rekruten in Kashmir

Het Indiase leger is bezig met een succesvolle rekrutering in het conflictgebied Kashmir. Ruim 9.000 jongens hebben zich gemeld, de hoogste opkomst ooit volgens het leger. India wil met de rekrutering de werkgelegenheid in het gebied bevorderen. Militante groeperingen uit Pakistan hebben echter al gedreigd geweld te gebruiken tegen Kashmirse jongens die zich bij het Indiase leger aanmelden. (Foto Reuters) Kashmiri youths run during a recruitment drive in Rangreth on the outskirts of Srinagar May 26, 2009. Nearly 9,000 candidates turned up and the large number implies that the Indian army has carved a niche for itself in the hearts and minds of war-weary Kashmiris, an Indian army statement said. REUTERS/Fayaz Kabli (INDIAN-ADMINISTERED KASHMIR MILITARY SOCIETY) REUTERS