Film van de dag

scene uit de film There's Something About Mary (1998) FOTO: Fox Cameron Diaz RTL Nederland, Foto: There's something about Mary Deze foto is vrij van rechten voor publicatie bij redactionele artikelen. Naamsvermelding fotograaf verplicht: Fox
scene uit de film There's Something About Mary (1998) FOTO: Fox Cameron Diaz RTL Nederland, Foto: There's something about Mary Deze foto is vrij van rechten voor publicatie bij redactionele artikelen. Naamsvermelding fotograaf verplicht: Fox

There's Something about Mary. Komedies met Ben Stiller bevatten vaak scènes die voor de hoofdpersoon uiterst gênant zijn. Zo komt het geslachtsdeel van Stiller in There's Something About Mary tijdens zijn eerste bezoekje aan Mary klem te zitten in zijn rits, waarna tot zijn verdere schaamte werkelijk iedereen zich met hem gaat bemoeien. Zelfs de brandweer moet er aan te pas komen met een tangetje. Met gruwelijke gevolgen: hij moet worden afgevoerd in een ambulance (“We got a bleeder!”). Dat is nog maar het begin van deze trendsettende komedie. Ook met Cameron Diaz.(Bobby en Peter Farrelly, 1998, VS), RTL5, 20.30-22.45u.André Waardenburg