Excentrieke golfer Daly na schorsing terug op de greens

JACKSONVILLE. De excentrieke golfer John Daly mag na een schorsing van zes maanden weer de greens in de Verenigde Staten op. De 43-jarige Amerikaan werd vorig jaar door de Amerikaanse golffederatie geschorst vanwege zijn asociale gedrag en alcoholmisbruik. Na zijn meest recente uitspatting werd de tweevoudige Major-winnaar laveloos in een bar in North-Carolina opgepakt. Hij mocht zijn roes in de gevangenis uitslapen. In de Amerikaanse media verscheen een foto van Daly met halfgesloten ogen in oranje gevangenispak. De kolossale golfer moest de afgelopen maanden genoegen nemen met toernooien uit de Europese Tour. ”Ik weet dat ik mijn leven moet beteren om weer op de Tour te kunnen spelen”, zei het `enfant terrible` van de golfsport gisteren.