E-mail van dader familiedrama

De man die in Zwijndrecht zijn twee kinderen en ex-vrouw om het leven bracht en daarna zichzelf, heeft zijn daad gemeld in een afscheidsmail aan collega’s. Kort daarvoor had hij in Bavel zijn vriendin gedood. In zijn bericht, gisteren gepubliceerd door dagblad De Telegraaf, schrijft de man geen andere uitweg te zien dan zijn ex en kinderen „mee te nemen”. De 46-jarige man schrijft dat hij al enige tijd met de dood werd bedreigd. Toen zijn vriendin hem vertelde dat zij hem bedreigende brieven en sms’jes had gestuurd, ging hij „door het lint” en beroofde haar van het leven. Daarna moet hij van Bavel naar Zwijndrecht zijn gereden, waar hij zijn zoon, dochter en ex-vrouw ombracht. De man beschrijft wat hij de afgelopen twee jaar meemaakte. Hij scheidde van zijn vrouw, verhuisde en was depressief. In de brief schrijft de man dat hij niet aan een pistool kon komen en daarom een mes als wapen heeft gebruikt.