'Verband Bavel en Zwijndrecht'

De politie denkt dat er een verband bestaat tussen de vier doden die gisteren in Zwijndrecht zijn gevonden en een dode vrouw die dezelfde dag in het Brabantse Bavel werd aangetroffen. Welk verband is nog niet bekend. De slachtoffers in Zwijndrecht zijn een jongen van zestien, een meisje van zeventien en een volwassen man en vrouw van wie de identiteit nog niet is vastgesteld. De man overleed ondanks reanimatiepogingen. Agenten troffen ook een dode hond aan. De politie spreekt van een „mogelijk familiedrama”. Volgens een buurtbewoonster woonde in het hoekhuis een moeder met twee kinderen. De vrouw zou anderhalf jaar geleden zijn gescheiden van haar man. De man in het huis is vermoedelijk haar ex-man. Over het slachtoffer in Bavel was gisteravond nog weinig bekend. Haar identiteit is nog niet vastgesteld. In Zwijndrecht werken 25 rechercheurs aan de zaak. (ANP)