Onweer verstoort het treinverkeer

Onweer verstoort het treinverkeer Utrecht, 26 mei. Blikseminslagen en omgevallen bomen tijdens het onweer van vannacht leidden vanochtend tot verstoord treinverkeer en overvolle treinen. De ANWB verwachtte dat de ochtendspits (605 km file) zou overgaan in de avondspits. Foto Michael Kooren Weer: pagina 3 Utrecht, Centraal Station, 26-05-2009, Overvolle treinen door allerlei storingen op het sporr, tgv het extreme weer van de afgelopen nacht. Reizigers springen op elke trein die maar een beetje in de buurt van hun eindbestemming komt. foto Michael Kooren/Utrecht
Onweer verstoort het treinverkeer Utrecht, 26 mei. Blikseminslagen en omgevallen bomen tijdens het onweer van vannacht leidden vanochtend tot verstoord treinverkeer en overvolle treinen. De ANWB verwachtte dat de ochtendspits (605 km file) zou overgaan in de avondspits. Foto Michael Kooren Weer: pagina 3 Utrecht, Centraal Station, 26-05-2009, Overvolle treinen door allerlei storingen op het sporr, tgv het extreme weer van de afgelopen nacht. Reizigers springen op elke trein die maar een beetje in de buurt van hun eindbestemming komt. foto Michael Kooren/Utrecht Kooren, Michael