Britse 'nonnen' vrijgesproken

De zeventien als non verkleedde Britse mannen die zondag zijn opgepakt op het Griekse eiland Kreta, zijn gisteren vrijgelaten. De mannen tussen de 18 en 65 jaar zouden in het openbaar hun blote kont hebben laten zien. Ze waren aangeklaagd voor naaktlopen en het beledigen van religieuze symbolen. De mannen werden vrijgesproken, omdat er niemand kwam opdagen die tegen hen wilde getuigen. (Foto Reuters) British tourists arrive at a court in Iraklio on the Greek island of Crete on Monday, May 25, 2009. Seventeen British tourists appeared before a prosecutor after being arrested for dressing up in nun costumes and garter belts. Police say the 17 were arrested on Saturday night in the seaside holiday town of Malia, a resort popular with young tourists and notorious for rowdy and drunken behavior during the summer. (AP Photo/Image Photo Services)
De zeventien als non verkleedde Britse mannen die zondag zijn opgepakt op het Griekse eiland Kreta, zijn gisteren vrijgelaten. De mannen tussen de 18 en 65 jaar zouden in het openbaar hun blote kont hebben laten zien. Ze waren aangeklaagd voor naaktlopen en het beledigen van religieuze symbolen. De mannen werden vrijgesproken, omdat er niemand kwam opdagen die tegen hen wilde getuigen. (Foto Reuters) British tourists arrive at a court in Iraklio on the Greek island of Crete on Monday, May 25, 2009. Seventeen British tourists appeared before a prosecutor after being arrested for dressing up in nun costumes and garter belts. Police say the 17 were arrested on Saturday night in the seaside holiday town of Malia, a resort popular with young tourists and notorious for rowdy and drunken behavior during the summer. (AP Photo/Image Photo Services) Associated Press