5 redenen om tv te kijken

Arie Boomsma mag weer werken
Arie Boomsma mag weer werken

1 Arie

40 Dagen zonder seks

Ned.3, 20.25-20.55u.

Arie Boomsma mag weer werken van de EO en begeleidt zeven jongeren die 40 dagen onthouding proberen vol te houden. Dat valt nog niet mee.

2 Voetbal

UEFA Champions League: Road to the final

Ned.3, 21.30-22.30u.

Aan de vooravond van de UEFA Champions League-finale (FC Barcelona–Manchester United) een overzicht van alles wat voorafging aan de finale. Er wordt uitgebreid teruggeblikt op de verrichtingen van de 32 voetbalclubs, met aandacht voor de Nederlandse teams tot het moment van uitschakeling. PSV plaatste zich en wist in groep D één keer te winnen: thuis tegen Olympique Marseille met 2-0.

3 Horror

Saw III

Veronica, 22.10-0.25u.

Het is het geluid dat je de das omdoet. Het geluid van brekende botten, zagen of messen die door vlees gaan, zoutzuur dat door de huid heen brandt, bloed dat gutst. En dan het gekrijs van het wezen dat deze martelingen ondergaat. Dat is veel erger dan de aanblik van alle bloed, vlees en botten in het derde deel van de succesvolle horrorreeks van filmstudio Lions Gate. Saw III is je reinste sadisme. (Darren Lynn Bousman, 2006)

4 interview

Over vaders en zonen

Ned.2, 22.56-23.20u.

Hugo Borst onderzoekt weer de relatie tussen vaders en zonen. Vanavond spreekt hij met Marcel Buissink, de zoon van Herman Brood, die in gesprek gaat met Broods manager Koos van Dijk (die voor Marcel meer een vader was dan Brood zelf ooit was).

5 Lachen

Humor TV op 3

Ned.3, 23.20-23.50u.

Portretten van Nederlandse kleinkunstenaars. Vanvond: Diederik van Vleuten en Erik van Muiswinkel, die jarenlang samen cabaretprogramma’s hebben gemaakt en nu de try-outs van hun laatste gezamenlijke voorstelling spelen. Een reportage over meer dan duizend avonden samen zingen, bekvechten en lachen - én over hoe de boedelscheiding gaat verlopen.