nrc.nl/europe

Morgen kunt u -in het Engels- chatten met de voorzitter van het Europees Parlement, Hans-Gert Pöttering. Hij zal tussen 9.45u. en 10.45u vragen beantwoorden over de Europese verkiezingen. U kunt ook vragen van te voren mailen naar international@nrc.nl European Parliament president Hans-Gert Pottering gives his last speech in front of the assembly at the European Parliament in Strasbourg, eastern France, on May 06, 2009. AFP PHOTO FREDERICK FLORIN
Morgen kunt u -in het Engels- chatten met de voorzitter van het Europees Parlement, Hans-Gert Pöttering. Hij zal tussen 9.45u. en 10.45u vragen beantwoorden over de Europese verkiezingen. U kunt ook vragen van te voren mailen naar international@nrc.nl European Parliament president Hans-Gert Pottering gives his last speech in front of the assembly at the European Parliament in Strasbourg, eastern France, on May 06, 2009. AFP PHOTO FREDERICK FLORIN AFP

Morgen kunt u -in het Engels- chatten met de voorzitter van het Europees Parlement, Hans-Gert Pöttering. Hij zal tussen 9.45u. en 10.45u vragen beantwoorden over de Europese verkiezingen. U kunt ook vragen van te voren mailen naar international@nrc.nl