Banenmarkt in Hongkong

Banenmarkt in Hongkong Hongkong, 25 mei. Een werkzoekende vult een sollicitatieformulier in, terwijl honderden anderen in de rij staan op een banenmarkt in Hongkong, waar 3.700 banen worden aangeboden. Het aantal werklozen in Hongkong is in drie jaar niet zo hoog geweest. Het werkloosheidscijfer liep de afgelopen drie maanden op tot 5,3 procent. Foto Reuters A job seeker (L) fills in an application form inside a booth as others wait in line at a job fair, in which 3,700 jobs vacancies are offered, in Hong Kong May 25, 2009. The territory's seasonally adjusted unemployment rate for three months, which ended April 30, rose to 5.3 percent, the highest in three years. REUTERS/Aaron Tam (CHINA POLITICS EMPLOYMENT BUSINESS)
Banenmarkt in Hongkong Hongkong, 25 mei. Een werkzoekende vult een sollicitatieformulier in, terwijl honderden anderen in de rij staan op een banenmarkt in Hongkong, waar 3.700 banen worden aangeboden. Het aantal werklozen in Hongkong is in drie jaar niet zo hoog geweest. Het werkloosheidscijfer liep de afgelopen drie maanden op tot 5,3 procent. Foto Reuters A job seeker (L) fills in an application form inside a booth as others wait in line at a job fair, in which 3,700 jobs vacancies are offered, in Hong Kong May 25, 2009. The territory's seasonally adjusted unemployment rate for three months, which ended April 30, rose to 5.3 percent, the highest in three years. REUTERS/Aaron Tam (CHINA POLITICS EMPLOYMENT BUSINESS) REUTERS