Pechtold (2)

Met belangstelling en afschuw het interview gelezen met Alexander Pechtold. Over een kiezer die twijfelt tussen D66 en Wilders zegt windvaan Pechtold: „Onvoorstelbaar, twee uitersten! Maar dat is de kiezer van vandaag: dagkoersgevoelig.”

Nee, dat is ook Pechtold. Als minister was hij medeverantwoordelijk voor het uitwijzingsbeleid van Verdonk, die vlak voor de raadsverkiezingen van 2006 twee christelijke homoseksuele asielzoekers uitwees naar Iran dat twee weken daarvoor in het openbaar twee homoseksuelen had opgehangen. Diezelfde Pechtold doet nu alsof hij de grootste bestrijder is van de Wildersen en Verdonken in ons land en ons politieke systeem. Niet alleen de kiezer is dagkoersgevoelig, dat zijn helaas ook politici als Pechtold. Dat is de reden waarom de kiezer het niet meer weet.

Louis v.d. Kallen, Bergen op Zoom

    • Louis V.D. Kallen