Tobias Putrih Interventie10#

Tobias Putrih Interventie10# Rotterdam Tobias Putrih (Slovenië, 1972) ontwerpt kunstwerken en positioneert zich hiermee tussen kunst en architectuur. Hij maakt met weinig materialen een overgang van natuur naar cultuur door een structuur aan te brengen in zijn ontwerpen. In zijn installatie in Museum Boijmans Van Beuningen gebruikt hij eenvoudige bouwtechnieken, geïntegreerd in een complexe omgeving. Stukken polystyreen steken door een raster van multiplex en vormen zo een stevige structuur. T/m 11 okt, Museumpark 18-20. Di-zo 11-17u polystyreen piepschuim

Rotterdam

Tobias Putrih (Slovenië, 1972) ontwerpt kunstwerken en positioneert zich hiermee tussen kunst en architectuur. Hij maakt met weinig materialen een overgang van natuur naar cultuur door een structuur aan te brengen in zijn ontwerpen. In zijn installatie in Museum Boijmans Van Beuningen gebruikt hij eenvoudige bouwtechnieken, geïntegreerd in een complexe omgeving. Stukken polystyreen steken door een raster van multiplex en vormen zo een stevige structuur.

T/m 11 okt, Museumpark 18-20. Di-zo 11-17u