The Young Victoria

The Young Victoria In 22 bioscopen The Young Victoria is een frisse kostuumfilm die de jonge Britse kroonprinses Victoria neerzet als een rebel, een feministe in de dop. Ze is een jonge vrouw met een sterke eigen wil die alle machtsspelletjes glorieus weerstaat. Na het begin met donkere interieurscènes wordt de film letterlijk lichter en de kaders minder benauwd: The Young Victoria wordt dan een romantische film die de ontluikende liefde laat zien tussen Victoria en de man die ze in 1840 trouwt, prins Albert (Rupert Friend). The Young Victoria. Regie Jean-Marc Vallée. scene uit de film The Young Victoria (2009) FOTO: Paradiso Emily Blunt
The Young Victoria In 22 bioscopen The Young Victoria is een frisse kostuumfilm die de jonge Britse kroonprinses Victoria neerzet als een rebel, een feministe in de dop. Ze is een jonge vrouw met een sterke eigen wil die alle machtsspelletjes glorieus weerstaat. Na het begin met donkere interieurscènes wordt de film letterlijk lichter en de kaders minder benauwd: The Young Victoria wordt dan een romantische film die de ontluikende liefde laat zien tussen Victoria en de man die ze in 1840 trouwt, prins Albert (Rupert Friend). The Young Victoria. Regie Jean-Marc Vallée. scene uit de film The Young Victoria (2009) FOTO: Paradiso Emily Blunt Paradiso

In 22 bioscopen

The Young Victoria is een frisse kostuumfilm die de jonge Britse kroonprinses Victoria neerzet als een rebel, een feministe in de dop. Ze is een jonge vrouw met een sterke eigen wil die alle machtsspelletjes glorieus weerstaat. Na het begin met donkere interieurscènes wordt de film letterlijk lichter en de kaders minder benauwd: The Young Victoria wordt dan een romantische film die de ontluikende liefde laat zien tussen Victoria en de man die ze in 1840 trouwt, prins Albert (Rupert Friend). The Young Victoria. Regie Jean-Marc Vallée.