The Unforgettable Fire

The Unforgettable Fire Rotterdam De jubileumexpositie The Unforgettable Fire in de Kunsthal Rotterdam toont het overzicht van de geschiedenis van de Amsterdamse galerie TORCH. De charismatische galeriehouder Adriaan van der Have, die in april dit jaar overleed, selecteerde voor deze tentoonstelling zesentwintig kunstenaars – uit elk jaar een. Van der Have gaf aanstormende Nederlandse en internationale kunstenaars een podium en zo ontstond een verzameling werken - portretten, fotocollages, trucage- en geënsceneerde fotografie. Van 29 mei t/m 6 sept, Westzeedijk 341. Di-za 10-17u, zo 11-17u.

Rotterdam

De jubileumexpositie The Unforgettable Fire in de Kunsthal Rotterdam toont het overzicht van de geschiedenis van de Amsterdamse galerie TORCH. De charismatische galeriehouder Adriaan van der Have, die in april dit jaar overleed, selecteerde voor deze tentoonstelling zesentwintig kunstenaars – uit elk jaar een. Van der Have gaf aanstormende Nederlandse en internationale kunstenaars een podium en zo ontstond een verzameling werken - portretten, fotocollages, trucage- en geënsceneerde fotografie.

Van 29 mei t/m 6 sept, Westzeedijk 341. Di-za 10-17u, zo 11-17u.

Rectificatie / Gerectificeerd

CORRECTIES

Ondersteboven

De foto van Blommers & Schumm die vorige week geplaatst werd als aankondiging van de expositie The Unforgettable Fire in De Kunsthal, (Selectie Beeldende kunst, pagina 16) stond ondersteboven.