Spaghetti

Spaghetti Er was eens een pannetje spaghetti en dat pannetje kon praten. Alle pannen van het hotel konden praten. Dat had het spaghettimonster getoverd. En dat spaghettimonster was heel lang en van spaghetti. En ze waren altijd bang dat ze op het voorhuis gingen. De vleespan was bang dat ze vlees in hem stopten. En de groente-pan was bijvoorbeeld bang als ze witlof aten. Dan zei het spaghettimonster: gauw gauw! Verstop jullie! Ik zal jullie bewaken! Ja, en zo ging het dan. En op een dag, gebeurde het. Ze aten spaghetti, witlof en slavinken. En toen verstopten ze zich in de grote kast. En toen de kok van het hotel binnen kwam, was hij heeeeel verbaast. Snel haalde hij de baas van het hotel. En hij zei; alle pannen van het hotel zijn weg. (Niemand wist dat de pannen konden praten, lopen en zien) Echt waar? vroeg de baas. Echt waar, zei de kok. Intussen zaten de pannen nog steeds in de kast. En ze kwamen er nooit meer uit. Zoooo bang waren ze! Vera Duindam, Driebergen
Spaghetti Er was eens een pannetje spaghetti en dat pannetje kon praten. Alle pannen van het hotel konden praten. Dat had het spaghettimonster getoverd. En dat spaghettimonster was heel lang en van spaghetti. En ze waren altijd bang dat ze op het voorhuis gingen. De vleespan was bang dat ze vlees in hem stopten. En de groente-pan was bijvoorbeeld bang als ze witlof aten. Dan zei het spaghettimonster: gauw gauw! Verstop jullie! Ik zal jullie bewaken! Ja, en zo ging het dan. En op een dag, gebeurde het. Ze aten spaghetti, witlof en slavinken. En toen verstopten ze zich in de grote kast. En toen de kok van het hotel binnen kwam, was hij heeeeel verbaast. Snel haalde hij de baas van het hotel. En hij zei; alle pannen van het hotel zijn weg. (Niemand wist dat de pannen konden praten, lopen en zien) Echt waar? vroeg de baas. Echt waar, zei de kok. Intussen zaten de pannen nog steeds in de kast. En ze kwamen er nooit meer uit. Zoooo bang waren ze! Vera Duindam, Driebergen

Er was eens een pannetje spaghetti en dat pannetje kon praten. Alle pannen van het hotel konden praten. Dat had het spaghettimonster getoverd. En dat spaghettimonster was heel lang en van spaghetti. En ze waren altijd bang dat ze op het voorhuis gingen. De vleespan was bang dat ze vlees in hem stopten. En de groente-pan was bijvoorbeeld bang als ze witlof aten. Dan zei het spaghettimonster: gauw gauw! Verstop jullie! Ik zal jullie bewaken! Ja, en zo ging het dan. En op een dag, gebeurde het. Ze aten spaghetti, witlof en slavinken. En toen verstopten ze zich in de grote kast. En toen de kok van het hotel binnen kwam, was hij heeeeel verbaast. Snel haalde hij de baas van het hotel. En hij zei; alle pannen van het hotel zijn weg. (Niemand wist dat de pannen konden praten, lopen en zien) Echt waar? vroeg de baas. Echt waar, zei de kok. Intussen zaten de pannen nog steeds in de kast. En ze kwamen er nooit meer uit. Zoooo bang waren ze!

Vera Duindam, Driebergen