Rotterdamse Operadagen

Ophelia door Opera O.T Rotterdamse Operadagen Rotterdam De Rotterdamse Operadagen bieden tien dagen in tal van vormen opera en muziektheater op allerlei, ook vaak onverwachtse locaties, zoals op straat en in huiskamers. Cora Burggraaf vertolkt in het O.T. Theater de operasolo Ophelia met een nieuwe tekst van Bernlef en met liederen van Strauss, Berlioz, Chausson en Brahms in de regie van Mirjam Koen en met decors van Gerrit Timmers. Verder o.a. allerlei wereldpremières en Nederlandse premières. Rotterdamse Operadagen: 22 t/m 31 mei. Inl.: www.operadagenrotterdam.nl Rotterdam
Ophelia door Opera O.T Rotterdamse Operadagen Rotterdam De Rotterdamse Operadagen bieden tien dagen in tal van vormen opera en muziektheater op allerlei, ook vaak onverwachtse locaties, zoals op straat en in huiskamers. Cora Burggraaf vertolkt in het O.T. Theater de operasolo Ophelia met een nieuwe tekst van Bernlef en met liederen van Strauss, Berlioz, Chausson en Brahms in de regie van Mirjam Koen en met decors van Gerrit Timmers. Verder o.a. allerlei wereldpremières en Nederlandse premières. Rotterdamse Operadagen: 22 t/m 31 mei. Inl.: www.operadagenrotterdam.nl Rotterdam Evenhuis, Maarten

Rotterdam

De Rotterdamse Operadagen bieden tien dagen in tal van vormen opera en muziektheater op allerlei, ook vaak onverwachtse locaties, zoals op straat en in huiskamers. Cora Burggraaf vertolkt in het O.T. Theater de operasolo Ophelia met een nieuwe tekst van Bernlef en met liederen van Strauss, Berlioz, Chausson en Brahms in de regie van Mirjam Koen en met decors van Gerrit Timmers. Verder o.a. allerlei wereldpremières en Nederlandse premières.

Rotterdamse Operadagen: 22 t/m 31 mei. Inl.: www.operadagenrotterdam.nl