Olifantje

Olifantje De dierentuin in Antwerpen ook wel bekend als Antwerpse Zoo was heel blij met hun nieuwe aanwinst: het baby-olifantje. Zondag 17 mei werd het baby-olifantje geboren. De bevalling duurde 38 uur. De bevalling ging heel goed, niets op aan te merken, zeiden oppassers Marcel en Jonas. De bevalling was ook live te zien op het internet www.baby-olifantje.be. Je kan op de website ook nog leuke weetjes lezen over olifanten. De naam van 't olifantje is Kai-Mook. Dat betekent parel in het Thais. Het is een meisjesolifantje. Het dier weegt 80 kilo. Heel goed voor een baby-olifantje maar niet voor een mensenkind. Alex McQueen, 10 jaar, uit Amsterdam Zoo Antwerpen geboorte van olifant baby olifant. michel@wiegandt.be +32475/480.743 www.michelwiegandt.be
Olifantje De dierentuin in Antwerpen ook wel bekend als Antwerpse Zoo was heel blij met hun nieuwe aanwinst: het baby-olifantje. Zondag 17 mei werd het baby-olifantje geboren. De bevalling duurde 38 uur. De bevalling ging heel goed, niets op aan te merken, zeiden oppassers Marcel en Jonas. De bevalling was ook live te zien op het internet www.baby-olifantje.be. Je kan op de website ook nog leuke weetjes lezen over olifanten. De naam van 't olifantje is Kai-Mook. Dat betekent parel in het Thais. Het is een meisjesolifantje. Het dier weegt 80 kilo. Heel goed voor een baby-olifantje maar niet voor een mensenkind. Alex McQueen, 10 jaar, uit Amsterdam Zoo Antwerpen geboorte van olifant baby olifant. michel@wiegandt.be +32475/480.743 www.michelwiegandt.be Wiegandt, Michel

De dierentuin in Antwerpen ook wel bekend als Antwerpse Zoo was heel blij met hun nieuwe aanwinst: het baby-olifantje. Zondag 17 mei werd het baby-olifantje geboren. De bevalling duurde 38 uur. De bevalling ging heel goed, niets op aan te merken, zeiden oppassers Marcel en Jonas. De bevalling was ook live te zien op het internet www.baby-olifantje.be. Je kan op de website ook nog leuke weetjes lezen over olifanten. De naam van 't olifantje is Kai-Mook. Dat betekent parel in het Thais. Het is een meisjesolifantje. Het dier weegt 80 kilo. Heel goed voor een baby-olifantje maar niet voor een mensenkind.

Alex McQueen, 10 jaar, uit Amsterdam