Moniek Toebosch

Moniek Toebosch Amsterdam De Nederlandse beeldend kunstenaar, performer, regisseur en geluidskunstenaar Moniek Toebosch ontvangt de Arti-medaille 2009, een eerbetoon van Arti-leden (kunstenaars) aan een collega. Volgens de jury trekt Toebosch alle registers open, zowel in energie maar ook in verscheidenheid aan kunstdisciplines, om ze met elkaar in dialoog te brengen wat niet zelden tot grensverleggend werk leidt. Aan de medaille is een expositie verbonden, getiteld Als zodanig niet herkenbaar, is dat duidelijk? . T/m 14 juni Arti et Amicitiae, Rokin 112. di-zo12-18u
Moniek Toebosch Amsterdam De Nederlandse beeldend kunstenaar, performer, regisseur en geluidskunstenaar Moniek Toebosch ontvangt de Arti-medaille 2009, een eerbetoon van Arti-leden (kunstenaars) aan een collega. Volgens de jury trekt Toebosch alle registers open, zowel in energie maar ook in verscheidenheid aan kunstdisciplines, om ze met elkaar in dialoog te brengen wat niet zelden tot grensverleggend werk leidt. Aan de medaille is een expositie verbonden, getiteld Als zodanig niet herkenbaar, is dat duidelijk? . T/m 14 juni Arti et Amicitiae, Rokin 112. di-zo12-18u

Amsterdam

De Nederlandse beeldend kunstenaar, performer, regisseur en geluidskunstenaar Moniek Toebosch ontvangt de Arti-medaille 2009, een eerbetoon van Arti-leden (kunstenaars) aan een collega. Volgens de jury trekt Toebosch alle registers open, zowel in energie maar ook in verscheidenheid aan kunstdisciplines, om ze met elkaar in dialoog te brengen wat niet zelden tot grensverleggend werk leidt. Aan de medaille is een expositie verbonden, getiteld Als zodanig niet herkenbaar, is dat duidelijk? .

T/m 14 juni Arti et Amicitiae, Rokin 112. di-zo12-18u