Met eigen ogen, zelfportretten

Met eigen ogen, zelfportretten ’s-Hertogenbosch Kunst fascineert – en de kunstenaar niet minder. Als we iets moois zien, willen we weten wie het maakte. Wie is die kunstenaar? Wat bezielt hem/haar en brengt een zelfportret ons dichter bij het antwoord? Het Noordbrabants Museum toont de schoonheid van het zelfportret op de expositie Met eigen ogen met zelfportretten in allerlei vormen: schilderijen, tekeningen, foto’s, sculpturen en in video-installaties uit de Nederlandse moderne kunst van Carel Willink tot Philip Akkerman en Dick Ket. T/m 30 aug Verwerstraat 41. Di-vr 10-17u, za en zo 12-17u. zelfportret Levi Van Veluw
Met eigen ogen, zelfportretten ’s-Hertogenbosch Kunst fascineert – en de kunstenaar niet minder. Als we iets moois zien, willen we weten wie het maakte. Wie is die kunstenaar? Wat bezielt hem/haar en brengt een zelfportret ons dichter bij het antwoord? Het Noordbrabants Museum toont de schoonheid van het zelfportret op de expositie Met eigen ogen met zelfportretten in allerlei vormen: schilderijen, tekeningen, foto’s, sculpturen en in video-installaties uit de Nederlandse moderne kunst van Carel Willink tot Philip Akkerman en Dick Ket. T/m 30 aug Verwerstraat 41. Di-vr 10-17u, za en zo 12-17u. zelfportret Levi Van Veluw

’s-Hertogenbosch

Kunst fascineert – en de kunstenaar niet minder. Als we iets moois zien, willen we weten wie het maakte. Wie is die kunstenaar? Wat bezielt hem/haar en brengt een zelfportret ons dichter bij het antwoord? Het Noordbrabants Museum toont de schoonheid van het zelfportret op de expositie Met eigen ogen met zelfportretten in allerlei vormen: schilderijen, tekeningen, foto’s, sculpturen en in video-installaties uit de Nederlandse moderne kunst van Carel Willink tot Philip Akkerman en Dick Ket.

T/m 30 aug Verwerstraat 41. Di-vr 10-17u, za en zo 12-17u.