Jasper en Bobbie

Jasper en Bobbie Ik heb 2 varkens en 2 katten. Op de foto zie je mij, Jasper en Bobbie (het varken is Jasper en de kat Bobbie). Mijn moeder heeft over de varkens een boek geschreven, dat heet Varkensliefde. Mijn kat is heel aanhankelijk en Jasper ook! (het andere varken minder). Lotus Wilting
Jasper en Bobbie Ik heb 2 varkens en 2 katten. Op de foto zie je mij, Jasper en Bobbie (het varken is Jasper en de kat Bobbie). Mijn moeder heeft over de varkens een boek geschreven, dat heet Varkensliefde. Mijn kat is heel aanhankelijk en Jasper ook! (het andere varken minder). Lotus Wilting Wilting, Lotus

Ik heb 2 varkens en 2 katten. Op de foto zie je mij, Jasper en Bobbie (het varken is Jasper en de kat Bobbie). Mijn moeder heeft over de varkens een boek geschreven, dat heet Varkensliefde. Mijn kat is heel aanhankelijk en Jasper ook! (het andere varken minder).

Lotus Wilting