In search of Beethoven

In search of Beethoven In 6 bioscopen Regisseur Phil Grabsky slaagt er met behulp van een klein legertje musici en deskundigen in om een levendig beeld te schetsen van Beethovens levensloop en zijn soms cholerische persoonlijkheid. Wie bij Beethoven aanklopte kon de ene dag onthaald worden als een ware boezemvriend, en de volgende dag een pan water naar zijn hoofd krijgen. Met vele goed gekozen en niet te voorspelbare muziekfragmenten laat Grabsky horen hoe groots en meeslepend de muziek van Beethoven nog steeds is. In search of Beethoven. Regie: Phil Grabsky. scene uit de documentaire In Search of Beethoven (2009) FOTO: Cinema Delicatessen Ronald Brautigam
In search of Beethoven In 6 bioscopen Regisseur Phil Grabsky slaagt er met behulp van een klein legertje musici en deskundigen in om een levendig beeld te schetsen van Beethovens levensloop en zijn soms cholerische persoonlijkheid. Wie bij Beethoven aanklopte kon de ene dag onthaald worden als een ware boezemvriend, en de volgende dag een pan water naar zijn hoofd krijgen. Met vele goed gekozen en niet te voorspelbare muziekfragmenten laat Grabsky horen hoe groots en meeslepend de muziek van Beethoven nog steeds is. In search of Beethoven. Regie: Phil Grabsky. scene uit de documentaire In Search of Beethoven (2009) FOTO: Cinema Delicatessen Ronald Brautigam

In 6 bioscopen

Regisseur Phil Grabsky slaagt er met behulp van een klein legertje musici en deskundigen in om een levendig beeld te schetsen van Beethovens levensloop en zijn soms cholerische persoonlijkheid. Wie bij Beethoven aanklopte kon de ene dag onthaald worden als een ware boezemvriend, en de volgende dag een pan water naar zijn hoofd krijgen. Met vele goed gekozen en niet te voorspelbare muziekfragmenten laat Grabsky horen hoe groots en meeslepend de muziek van Beethoven nog steeds is.

In search of Beethoven. Regie: Phil Grabsky.