Hooft op Hol op Muiderslot

Hooft op Hol op Muiderslot Muiden Op 27 mei zal minister Ronald Plasterk bij de sluisbrug om 07u15 de eed afleggen zoals P.C.Hooft dat 400 jaar geleden deed bij zijn beëdiging tot Drost van Muiden en Baljuw van het Gooi. Dat is de aftrap van het theaterfestival Hooft op Hol. Theatergroep De Kale speelt van 5 t/m 26 juni de komedie Warenar van P.C. Hooft over de nog altijd actuele thema’s geld en bedrog op het binnenplein van het kasteel. Er zijn ook theatrale avondrondleidingen bij kaarslicht, een combinatie tussen theater en een historische rondleiding over P.C. Hooft. Inl www.hooftophol.nl PC Hooft Foto NRC H'Blad Maurice Boyer 070522

Muiden

Op 27 mei zal minister Ronald Plasterk bij de sluisbrug om 07u15 de eed afleggen zoals P.C.Hooft dat 400 jaar geleden deed bij zijn beëdiging tot Drost van Muiden en Baljuw van het Gooi. Dat is de aftrap van het theaterfestival Hooft op Hol. Theatergroep De Kale speelt van 5 t/m 26 juni de komedie Warenar van P.C. Hooft over de nog altijd actuele thema’s geld en bedrog op het binnenplein van het kasteel. Er zijn ook theatrale avondrondleidingen bij kaarslicht, een combinatie tussen theater en een historische rondleiding over P.C. Hooft.

Inl www.hooftophol.nl