Goran Djurovic in België

Goran Djurovic in België BUITENLAND Gent In Museum Dr. Guislain in Gent zijn ruim 80 schilderijen te zien van de Servische kunstenaar Goran Djurovic (Belgrado 1952). Het betreft werk van de afgelopen zes jaar. De intrigerende schilderijen zijn verzameld onder de titel Unknown Secretseen vlag die de lading goed denkt. Want de kijker komt er meestal niet achter wat er nu precies op de voorstellingen gebeurt of wat de personages doen. Djurovic’ personages lijken overgeleverd te zijn aan onbekende machten. T/m 13 sept Jozef Guislainstr 43, Gent, di t/m vr 9-17u, za-zo 13-17u. Inl 0032 92163595 en www.museumdrguislain.be
Goran Djurovic in België BUITENLAND Gent In Museum Dr. Guislain in Gent zijn ruim 80 schilderijen te zien van de Servische kunstenaar Goran Djurovic (Belgrado 1952). Het betreft werk van de afgelopen zes jaar. De intrigerende schilderijen zijn verzameld onder de titel Unknown Secretseen vlag die de lading goed denkt. Want de kijker komt er meestal niet achter wat er nu precies op de voorstellingen gebeurt of wat de personages doen. Djurovic’ personages lijken overgeleverd te zijn aan onbekende machten. T/m 13 sept Jozef Guislainstr 43, Gent, di t/m vr 9-17u, za-zo 13-17u. Inl 0032 92163595 en www.museumdrguislain.be Linder, Henry M.

Gent

In Museum Dr. Guislain in Gent zijn ruim 80 schilderijen te zien van de Servische kunstenaar Goran Djurovic (Belgrado 1952). Het betreft werk van de afgelopen zes jaar. De intrigerende schilderijen zijn verzameld onder de titel Unknown Secretseen vlag die de lading goed denkt. Want de kijker komt er meestal niet achter wat er nu precies op de voorstellingen gebeurt of wat de personages doen. Djurovic’ personages lijken overgeleverd te zijn aan onbekende machten. T/m 13 sept Jozef Guislainstr 43, Gent, di t/m vr 9-17u, za-zo 13-17u. Inl 0032 92163595 en www.museumdrguislain.be