Good Morning, Mr. Gershwin

Good Morning, Mr. Gershwin Amsterdam De Franse Compagnie Montalvo-Hervieu staat in het Muziektheater met de dansvoorstelling Good Morning, Mr. Gershwin. Op musicalliedjes van de Amerikaanse componist George Gershwin uit de jaren dertig maken de choreografen José Montalvo en Dominique Hervieu een lichte lentevoorstelling met veel video-effecten en humor. Moeiteloos mengen ze klassiek ballet met jazzdance, hip hop, tapdance en vooroorlogse populaire dansen: de shim-sham, de balboa en de Charleston. 22-23 Mei Muziektheater. Inl: 020 - 6255455 of www.muziektheater.nl. Compagnie Montalvo-Hervieu / Good Morning, Mr. Gershwin, 20, 22, 23 mei 2009
Good Morning, Mr. Gershwin Amsterdam De Franse Compagnie Montalvo-Hervieu staat in het Muziektheater met de dansvoorstelling Good Morning, Mr. Gershwin. Op musicalliedjes van de Amerikaanse componist George Gershwin uit de jaren dertig maken de choreografen José Montalvo en Dominique Hervieu een lichte lentevoorstelling met veel video-effecten en humor. Moeiteloos mengen ze klassiek ballet met jazzdance, hip hop, tapdance en vooroorlogse populaire dansen: de shim-sham, de balboa en de Charleston. 22-23 Mei Muziektheater. Inl: 020 - 6255455 of www.muziektheater.nl. Compagnie Montalvo-Hervieu / Good Morning, Mr. Gershwin, 20, 22, 23 mei 2009 Philippe, Laurent

Amsterdam

De Franse Compagnie Montalvo-Hervieu staat in het Muziektheater met de dansvoorstelling Good Morning, Mr. Gershwin. Op musicalliedjes van de Amerikaanse componist George Gershwin uit de jaren dertig maken de choreografen José Montalvo en Dominique Hervieu een lichte lentevoorstelling met veel video-effecten en humor. Moeiteloos mengen ze klassiek ballet met jazzdance, hip hop, tapdance en vooroorlogse populaire dansen: de shim-sham, de balboa en de Charleston. 22-23 Mei Muziektheater. Inl: 020 - 6255455 of www.muziektheater.nl.