Festival aan de Werf

Festival aan de Werf Utrecht Dit jaar belooft het Festival aan de Werf veel documentairetheater en andere voorstellingen die de werkelijkheid laten binnenlekken. In Black Tie van het Duitse Rimini Protokoll gaat een geadopteerd meisje op zoek naar haar roots. James Beckett speelt met jaloezieën in de installatie Blinds. De Libanese Rahib Mroué zoekt in The Inhabitants of Images naar gezichten die op mysterieuze wijze op foto’s verschijnen. Het Belgische Berlin toont een film over Moskou. T/m 31 mei. Festivalcentrum op het Neude. Inl: 030-2315355 of www.festivalaandewerf.nl.

Utrecht

Dit jaar belooft het Festival aan de Werf veel documentairetheater en andere voorstellingen die de werkelijkheid laten binnenlekken. In Black Tie van het Duitse Rimini Protokoll gaat een geadopteerd meisje op zoek naar haar roots. James Beckett speelt met jaloezieën in de installatie Blinds. De Libanese Rahib Mroué zoekt in The Inhabitants of Images naar gezichten die op mysterieuze wijze op foto’s verschijnen. Het Belgische Berlin toont een film over Moskou.

T/m 31 mei. Festivalcentrum op het Neude. Inl: 030-2315355 of www.festivalaandewerf.nl.