Dirigeerlessen

Dirigeerlessen KINDEREN Rotterdam Dirigeerles krijgen van Yannick Nézet-Séguin, chef van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Een privéconcert bijwonen in een lift. Meemaken hoe musici van het Rotterdams Philharmonisch spelen met een orkest van steigerbuizen en cementkuipen. Of zelf meedoen in dat orkest. Dat alles kan op de ReMix-Sessions, 23 mei 13u30 in LP II Las Palmas. Toegang voor het middagprogramma is gratis. Ook is er een avondprogramma vanaf 20u15 door het Rotterdam ReMix Orchestra met jongeren en leden van het orkest. Res 010-2171717. Inl www.rpho.nl.

Rotterdam

Dirigeerles krijgen van Yannick Nézet-Séguin, chef van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Een privéconcert bijwonen in een lift. Meemaken hoe musici van het Rotterdams Philharmonisch spelen met een orkest van steigerbuizen en cementkuipen. Of zelf meedoen in dat orkest. Dat alles kan op de ReMix-Sessions, 23 mei 13u30 in LP II Las Palmas. Toegang voor het middagprogramma is gratis. Ook is er een avondprogramma vanaf 20u15 door het Rotterdam ReMix Orchestra met jongeren en leden van het orkest. Res 010-2171717. Inl www.rpho.nl.