De vreselijke koninginnedag

De vreselijke koninginnedag Beste mijnheer en mevrouw van de krant, Ik ben Nienke en ben 7 jaar. Ik wil graag met mijn tekening en mijn tekst in de krant komen. Ik heb een tekening gemaakt over de vreselijke koninginnedag. En ik heb ook een tekst gemaakt over de vreselijke koninginnedag. Dus ik wil graag in de krant komen. Kus van Nienke Grietje Nederhorst, 7 jaar, uit Den Haag
De vreselijke koninginnedag Beste mijnheer en mevrouw van de krant, Ik ben Nienke en ben 7 jaar. Ik wil graag met mijn tekening en mijn tekst in de krant komen. Ik heb een tekening gemaakt over de vreselijke koninginnedag. En ik heb ook een tekst gemaakt over de vreselijke koninginnedag. Dus ik wil graag in de krant komen. Kus van Nienke Grietje Nederhorst, 7 jaar, uit Den Haag

Beste mijnheer en mevrouw van de krant,

Ik ben Nienke en ben 7 jaar.

Ik wil graag met mijn tekening en mijn tekst in de krant komen.

Ik heb een tekening gemaakt over de vreselijke koninginnedag.

En ik heb ook een tekst gemaakt over de vreselijke koninginnedag.

Dus ik wil graag in de krant komen.

Kus van Nienke Grietje Nederhorst, 7 jaar, uit Den Haag