Caldic collection artist books

Caldic collection artist books Zwolle Joop van Caldenborgh is één van de grootste privéverzamelaars van beeldende kunst in Nederland. De Caldic Collectie, op het landgoed Clingenbosch in Wassenaar, is bekend om zijn verzameling moderne en hedendaagse schilderkunst, fotografie en beelden in de tuin. Weinig mensen weten dat Van Caldenborgh ook een uitgebreide collectie kunstenaarsboeken bezit. In Museum de Fundatie is voor het eerst een overzicht van zo’n zestig kunstenaars onder wie Jean Arp, Louise Bourgeois en Andy Warhol. T/m 30 aug Paleis a/d Blijmarkt, Blijmarkt 20. Di-zo 11-17u.
Caldic collection artist books Zwolle Joop van Caldenborgh is één van de grootste privéverzamelaars van beeldende kunst in Nederland. De Caldic Collectie, op het landgoed Clingenbosch in Wassenaar, is bekend om zijn verzameling moderne en hedendaagse schilderkunst, fotografie en beelden in de tuin. Weinig mensen weten dat Van Caldenborgh ook een uitgebreide collectie kunstenaarsboeken bezit. In Museum de Fundatie is voor het eerst een overzicht van zo’n zestig kunstenaars onder wie Jean Arp, Louise Bourgeois en Andy Warhol. T/m 30 aug Paleis a/d Blijmarkt, Blijmarkt 20. Di-zo 11-17u. KAAM, ANTOINE VAN

Zwolle

Joop van Caldenborgh is één van de grootste privéverzamelaars van beeldende kunst in Nederland. De Caldic Collectie, op het landgoed Clingenbosch in Wassenaar, is bekend om zijn verzameling moderne en hedendaagse schilderkunst, fotografie en beelden in de tuin. Weinig mensen weten dat Van Caldenborgh ook een uitgebreide collectie kunstenaarsboeken bezit. In Museum de Fundatie is voor het eerst een overzicht van zo’n zestig kunstenaars onder wie Jean Arp, Louise Bourgeois en Andy Warhol.

T/m 30 aug Paleis a/d Blijmarkt, Blijmarkt 20. Di-zo 11-17u.