Babyzebra

Babyzebra Amsterdam In Artis is vorige week een een mannetjes(Grévy)-zebra geboren. Omdat de kleine zebra prima bij moeder Assizi drinkt mag hij al met de kudde zebra's mee naar buiten op de Afrika Savanne. Wie het zebraatje komt bewonderen kan in Artis ook meedoen met speurtochten, naar de interactieve kinderexpositie over de evolutie van het oog en langs de (Darwin)evolutiepanelen wandelen. En elke tweede en vierde zondag van de maand is het knuffelmiddag met kleine huisdieren als cavia’s, konijnen, muizen en wandelende takken (13u30-14u15 en 14u45-15u30). Inl www.artis.nl
Babyzebra Amsterdam In Artis is vorige week een een mannetjes(Grévy)-zebra geboren. Omdat de kleine zebra prima bij moeder Assizi drinkt mag hij al met de kudde zebra's mee naar buiten op de Afrika Savanne. Wie het zebraatje komt bewonderen kan in Artis ook meedoen met speurtochten, naar de interactieve kinderexpositie over de evolutie van het oog en langs de (Darwin)evolutiepanelen wandelen. En elke tweede en vierde zondag van de maand is het knuffelmiddag met kleine huisdieren als cavia’s, konijnen, muizen en wandelende takken (13u30-14u15 en 14u45-15u30). Inl www.artis.nl

Amsterdam

In Artis is vorige week een een mannetjes(Grévy)-zebra geboren. Omdat de kleine zebra prima bij moeder Assizi drinkt mag hij al met de kudde zebra's mee naar buiten op de Afrika Savanne. Wie het zebraatje komt bewonderen kan in Artis ook meedoen met speurtochten, naar de interactieve kinderexpositie over de evolutie van het oog en langs de (Darwin)evolutiepanelen wandelen. En elke tweede en vierde zondag van de maand is het knuffelmiddag met kleine huisdieren als cavia’s, konijnen, muizen en wandelende takken (13u30-14u15 en 14u45-15u30). Inl www.artis.nl