Arme Chilenen krijgen 50 euro

Arme Chilenen krijgen 50 euro Valparaiso. Waterkanonnen spoten gisteren demonstranten uiteen in de Chileense havenstad Valparaiso, waar president Michelle Bachelet gisteren het volk toesprak. In haar speech kondigde ze aan in augustus „vier miljoen arme Chilenen” elk 70 dollar (50 euro) te schenken „om de winter door te komen”. Buiten werden tien demonstranten opgepakt, die onmiddellijke financiële hulp eisten. Twee mensen raakten gewond. Foto AP A demonstrator is hit by a police water cannon during a rally in Valparaiso city, May 21 2009, as Chile's President Michelle Bachelet delivers her state of the nation address inside Chile's congress. REUTERS/Victor Ruiz Caballero (CHILE CONFLICT POLITICS IMAGES OF THE DAY)
Arme Chilenen krijgen 50 euro Valparaiso. Waterkanonnen spoten gisteren demonstranten uiteen in de Chileense havenstad Valparaiso, waar president Michelle Bachelet gisteren het volk toesprak. In haar speech kondigde ze aan in augustus „vier miljoen arme Chilenen” elk 70 dollar (50 euro) te schenken „om de winter door te komen”. Buiten werden tien demonstranten opgepakt, die onmiddellijke financiële hulp eisten. Twee mensen raakten gewond. Foto AP A demonstrator is hit by a police water cannon during a rally in Valparaiso city, May 21 2009, as Chile's President Michelle Bachelet delivers her state of the nation address inside Chile's congress. REUTERS/Victor Ruiz Caballero (CHILE CONFLICT POLITICS IMAGES OF THE DAY) REUTERS