Hercules stort neer op Java: 98 doden

Hercules stort neer op Java: 98 doden Madiun, 20 mei. Vanochtend stortte een C-130 Hercules transportvliegtuig van de Indonesische luchtmacht neer in het distric Madiun in oost-Java. Het toestel vervoerde behalve vier bemanningsleden ruim 90 personen, militairen met familie. Het toestel, dat in 1980 werd gebouwd, stortte om nog onopgehelderde redenen neer op een rij huizen. Foto AFP Rescuers at the crash site of Indonesian military transport plane in Magetan in East Java on May 20, 2009. Air forces spokesman said 78 were killed in the plane crash involving the Indonesian Air Force, Hercules C-130 aircraft. AFP PHOTO/NAUFAL
Hercules stort neer op Java: 98 doden Madiun, 20 mei. Vanochtend stortte een C-130 Hercules transportvliegtuig van de Indonesische luchtmacht neer in het distric Madiun in oost-Java. Het toestel vervoerde behalve vier bemanningsleden ruim 90 personen, militairen met familie. Het toestel, dat in 1980 werd gebouwd, stortte om nog onopgehelderde redenen neer op een rij huizen. Foto AFP Rescuers at the crash site of Indonesian military transport plane in Magetan in East Java on May 20, 2009. Air forces spokesman said 78 were killed in the plane crash involving the Indonesian Air Force, Hercules C-130 aircraft. AFP PHOTO/NAUFAL AFP