grote bruine envelop

Ik ben er nog niet uit. Eén van deze drie moet het worden. Met welk voorwerp zal ik op stap gaan? Welke zou jouw voorkeur hebben, en waarom? Laat het me weten op de website.

Pannenkoekenmeel. Dankzij de tegenvallende trainerscapaciteiten van Marco van Basten staat de pannenkoek weer helemaal op de kaart. Ik zag mezelf wel in de rol van pannenkoekenman. Met een mobiel kookstelletje. Paraat om toe te slaan. Maar wat is dan mijn missie?

Een Fries terpdorpje. Elke keer als ik ernaar kijk, word ik rustig. Ik denk erover om een paar weken op de terp te gaan zitten en iedere dag verslag uit te brengen. Over de kleine dingen van het leven. Als ik eerlijk ben, en ik ben nu even eerlijk, is deze envelop al een beetje favoriet.

Kaartje van een Japanse ‘bridal advisor’. Waarom vinden mensen bruiloften verschrikkelijk? En waarom denken bruid en bruidegom toch altijd dat hún bruiloft anders dan anders is? Is het geen goed idee om een happening te organiseren waarbij we met z’n allen een oerhollandse bruiloft gaan vieren?

    • Chris Bajema