Film van de dag

De ambitieuze arts Elizabeth (Reese Witherspoon) duikt na haar dood op als geest in Just like Heaven. REESE WITHERSPOON stars as Elizabeth in DreamWorks Pictures' romantic comedy JUST LIKE HEAVEN. Photo Credit: © Peter Lovino
De ambitieuze arts Elizabeth (Reese Witherspoon) duikt na haar dood op als geest in Just like Heaven. REESE WITHERSPOON stars as Elizabeth in DreamWorks Pictures' romantic comedy JUST LIKE HEAVEN. Photo Credit: © Peter Lovino Lovino, Peter

Just Like Heaven. In deze geestige geestfilm krijgt de ambitieuze arts Elizabeth (Reese Witherspoon) een noodlottig ongeluk. Wanneer de om de dood van zijn vrouw rouwende David (Mark Ruffalo) in haar appartement gaat wonen, duikt ze te pas en onpas op als geest. Eerst denkt hij dat hij hallucineert, maar langzaam dringt het tot hem door dat hij een geest ziet. Elizabeth wil nog niet helemaal accepteren dat ze aan gene zijde vertoeft, totdat ze ziet dat de tafel toch echt haar lichaam in tweeën hakt. Ze moet wel een geest zijn, maar hoe is ze overleden?(Mark Waters, 2005, VS), Net5, 20.30-22.25u.André Waardenburg

    • André Waardenburg