Blik vanuit de werf

Blik vanuit de werf Gijon, 20 mei. Een vutter van een scheepswerf in Gijon kijkt naar een lid van de oproerpolitie die de werf bewaakt. Vutters hebben de werf bezet, omdat de eigenaar na sluiting van de werf, gepland op 31 mei, geen zekerheid heeft verschaft over het doorbetalen van de uitkeringen. Foto Reuters A Spanish riot policeman guards the entrance of the building of a shipyard as a former shipyard worker looks through an opening in the door in Gijon, northern Spain May 19, 2009. Former workers who have taken early retirement from the private shipbuilding company Naval Gijon have occupied the shipyard's buildings demanding assurances of their salaries after the closure of the company scheduled for May 31, 2009. Graffiti reads "Solution for early retirement workers". REUTERS/Eloy Alonso (SPAIN EMPLOYMENT BUSINESS CONFLICT IMAGES OF THE DAY) REUTERS