Bijna 1,5 miljoen vluchtelingen

Vluchtelingen krijgen een behandeling met een insectenverdelgingsmiddel in het overvolle vluchtelingenkamp Sheikh Yasin bij Mardan, in het noordwesten van Pakistan. Gisteren maakten de Verenigde Naties bekend dat het aantal ontheemden door het geweld in de Swat-vallei is gestegen tot bijna 1,5 miljoen. Er zouden honderden miljoenen dollars nodig zijn om het vluchtelingenprobleem het hoofd te bieden. (Foto AP) A man sprays insect repellant over tents and people at the Sheikh Yasin refugee camp at Mardan, in northwest Pakistan, Monday, May 18, 2009. More than a million Pakistanis have fled fighting between the army and Taliban militants in the Swat Valley, with around 100,000 living in camps near the town of Mardan, south of the battle zone. (AP Photo/Greg Baker) Associated Press