Tram 3 ontspoord in Den Haag

Tram 3 ontspoord in Den Haag Den Haag. Net buiten het centrum van Den Haag is gisteren tram 3 ontspoord. Het ongeluk vond plaats vlakbij ziekenhuis Westeinde. Het voertuig raakte de mast van de bovenleiding en scheurde. Acht mensen raakten lichtgewond. Zes van hen zijn ter plaatse behandeld, twee personen zijn met rugklachten naar het ziekenhuis gebracht. Foto WFA WFA37T:RANDSTADRAIL ONSPOORT GEWONDEN:DEN-HAAG;14MAY2009-In het centrum van Den Haag, bij de Lijnbaan, is een tram ontspoord. Het gaat om Randstadrail 3. De tram reed uit de rails en raakte de mast van de bovenleiding, waardoor het voertuig scheurde. Daarbij zijn acht mensen gewond geraakt. Zes van hen zijn ter plaatse behandeld. Twee personen zijn met rugklachten naar het ziekenhuis gebracht. WFA/ph/str.Peter Hofman
Tram 3 ontspoord in Den Haag Den Haag. Net buiten het centrum van Den Haag is gisteren tram 3 ontspoord. Het ongeluk vond plaats vlakbij ziekenhuis Westeinde. Het voertuig raakte de mast van de bovenleiding en scheurde. Acht mensen raakten lichtgewond. Zes van hen zijn ter plaatse behandeld, twee personen zijn met rugklachten naar het ziekenhuis gebracht. Foto WFA WFA37T:RANDSTADRAIL ONSPOORT GEWONDEN:DEN-HAAG;14MAY2009-In het centrum van Den Haag, bij de Lijnbaan, is een tram ontspoord. Het gaat om Randstadrail 3. De tram reed uit de rails en raakte de mast van de bovenleiding, waardoor het voertuig scheurde. Daarbij zijn acht mensen gewond geraakt. Zes van hen zijn ter plaatse behandeld. Twee personen zijn met rugklachten naar het ziekenhuis gebracht. WFA/ph/str.Peter Hofman HOFMAN, PETER