Terry Rodgers

Terry Rodgers Spanbroek Zijn zeer realistisch en dynamisch geschilderde figuurstukken tonen een wereld waarin de ‘young and beautiful’ prominent in beeld zijn gebracht. Maar de weelde, schoonheid en promiscuïteit in het werk van de Amerikaanse schilder Terry Rodgers (1947) kan de leegte echter niet verhullen. Scheringa Museum voor Realisme toont op de expositie Grenzen van Verlangen met twintig grote schilderijen en een aantal tekeningen een overzicht van Rodgers’ oeuvre van de afgelopen tien jaar. Van 17 mei t/m 13 sept, Spanbroekerweg 162, dag 10-17u.

Spanbroek

Zijn zeer realistisch en dynamisch geschilderde figuurstukken tonen een wereld waarin de ‘young and beautiful’ prominent in beeld zijn gebracht. Maar de weelde, schoonheid en promiscuïteit in het werk van de Amerikaanse schilder Terry Rodgers (1947) kan de leegte echter niet verhullen. Scheringa Museum voor Realisme toont op de expositie Grenzen van Verlangen met twintig grote schilderijen en een aantal tekeningen een overzicht van Rodgers’ oeuvre van de afgelopen tien jaar.

Van 17 mei t/m 13 sept, Spanbroekerweg 162, dag 10-17u.