Parasieten

Parasieten Den Haag, Amsterdam Zwetende, stinkende stilstand ademt Parasieten van het Nationale Toneel. Duitser Marius von Mayenburg portretteert onaangename jonge mensen die elkaar vreselijke dingen aandoen. Regisseur Susanne Kennedy zet haar spelers met natte lijven in een Oost-Europees badhuis met in de achterwand twee langgerekte glazen bakken vol vliegen. Je kunt eindeloos naar dit plaatje vol misvormden kijken, en je laven aan de lelijke triestheid. T/m 30 mei NT-gebouw, Den Haag. 1-6 juni Frascati, Amsterdam. Inl www.nationaletoneel.nl. Parasieten van Marius von Mayenburg door het Nationale Toneel regie Susanne Kennedy op de foto vlnr.: ‚igdem Teke, Bas Keijzer en Jorre Vandenbussche premire 7 mei 2009 Nationale Toneel Gebouw, Den Haag
Parasieten Den Haag, Amsterdam Zwetende, stinkende stilstand ademt Parasieten van het Nationale Toneel. Duitser Marius von Mayenburg portretteert onaangename jonge mensen die elkaar vreselijke dingen aandoen. Regisseur Susanne Kennedy zet haar spelers met natte lijven in een Oost-Europees badhuis met in de achterwand twee langgerekte glazen bakken vol vliegen. Je kunt eindeloos naar dit plaatje vol misvormden kijken, en je laven aan de lelijke triestheid. T/m 30 mei NT-gebouw, Den Haag. 1-6 juni Frascati, Amsterdam. Inl www.nationaletoneel.nl. Parasieten van Marius von Mayenburg door het Nationale Toneel regie Susanne Kennedy op de foto vlnr.: ‚igdem Teke, Bas Keijzer en Jorre Vandenbussche premire 7 mei 2009 Nationale Toneel Gebouw, Den Haag Meer, Deen van der

Den Haag, Amsterdam

Zwetende, stinkende stilstand ademt Parasieten van het Nationale Toneel. Duitser Marius von Mayenburg portretteert onaangename jonge mensen die elkaar vreselijke dingen aandoen. Regisseur Susanne Kennedy zet haar spelers met natte lijven in een Oost-Europees badhuis met in de achterwand twee langgerekte glazen bakken vol vliegen. Je kunt eindeloos naar dit plaatje vol misvormden kijken, en je laven aan de lelijke triestheid. T/m 30 mei NT-gebouw, Den Haag. 1-6 juni Frascati, Amsterdam. Inl www.nationaletoneel.nl.