Linha de Passe

Linha de Passe In 6 bioscopen Linha de Passe ruikt naar de benzine van scooters en het gras van armzalige voetbalveldjes. Co-regisseurs Walter Salles en Daniela Thomas vervallen niet al te zeer in goedbedoelde betutteling in dit portret van een alleenstaande moeder en haar vier zonen in de armste buurt van São Paulo. Het grote aantal personages gaat ten koste van de diepgang. De film werpt ook geen heel nieuw licht op de problemen. Maar de acteurs en de authentieke locaties geven aan de film wel streetcredibility. Regie: Walter Salles en Daniela Thomas. scene uit de film Linha de Passe (2008) FOTO: Cineart Sandra Corveloni Cineart

In 6 bioscopen

Linha de Passe ruikt naar de benzine van scooters en het gras van armzalige voetbalveldjes. Co-regisseurs Walter Salles en Daniela Thomas vervallen niet al te zeer in goedbedoelde betutteling in dit portret van een alleenstaande moeder en haar vier zonen in de armste buurt van São Paulo. Het grote aantal personages gaat ten koste van de diepgang. De film werpt ook geen heel nieuw licht op de problemen. Maar de acteurs en de authentieke locaties geven aan de film wel streetcredibility.

Regie: Walter Salles en Daniela Thomas.