liedjeskrant

Ongewenst

De ‘liedjeskrant’ van 14 mei stoorde mij enorm. Het leek wel of van elk nieuwsbericht een parodie werd gemaakt. Als ik lees hoe er vijftig mensen zijn omgekomen, wil ik daaronder niet een muzieknootje zien met een ontzettend grappig liedje van Jeroen van Merwijk. En de reden die nrc.next opgaf? ‘Gewoon, omdat we dat leuk vinden.’ In een krant zijn dit soort praktijken ongewenst.

Myra van der Velde

Utrecht

Briljant

Hihi, hartstikke leuk! Het viel me meteen op de cover al op en toen dacht ik „ze zullen het toch niet overal gedaan hebben?” Wel dus! Briljant. Gewoonweg briljant.

Bo

Reactie via nrcnext.nl

Leuk initiatief

Leuk initiatief! Mijn meelezende collega’s zijn er ook blij mee.

Robert

Reactie via nrcnext.nl

Meer reacties op de liedjeskrant zijn te vinden via nrcnext.nl.