Leonid Tishkov

Leonid Tishkov Londen In Dream Lake zit een bleek figuurtje in zwembroek op de rand van een reuzenbed. In de surrealistische wereld van Leonid Tishkov leven sprookjesachtige personages. Zijn kunst is persoonlijk en het is alsof hij zijn herinneringen vast wil houden. Het werk, onderdeel van een Russische groepexpositie, komt mooi tot zijn recht in de lichte ruimte van de onlangs geopende trendy kunstgalerie Calvert 22, een omgebouwde opslagplaats in de bruisende kunstscène van Shoreditch in Oost-Londen. T/m 14 juni, 22 Calvert Avenue, E2. Inl 00447545 822 783 & www.calvert22.com
Leonid Tishkov Londen In Dream Lake zit een bleek figuurtje in zwembroek op de rand van een reuzenbed. In de surrealistische wereld van Leonid Tishkov leven sprookjesachtige personages. Zijn kunst is persoonlijk en het is alsof hij zijn herinneringen vast wil houden. Het werk, onderdeel van een Russische groepexpositie, komt mooi tot zijn recht in de lichte ruimte van de onlangs geopende trendy kunstgalerie Calvert 22, een omgebouwde opslagplaats in de bruisende kunstscène van Shoreditch in Oost-Londen. T/m 14 juni, 22 Calvert Avenue, E2. Inl 00447545 822 783 & www.calvert22.com

Londen

In Dream Lake zit een bleek figuurtje in zwembroek op de rand van een reuzenbed. In de surrealistische wereld van Leonid Tishkov leven sprookjesachtige personages. Zijn kunst is persoonlijk en het is alsof hij zijn herinneringen vast wil houden. Het werk, onderdeel van een Russische groepexpositie, komt mooi tot zijn recht in de lichte ruimte van de onlangs geopende trendy kunstgalerie Calvert 22, een omgebouwde opslagplaats in de bruisende kunstscène van Shoreditch in Oost-Londen. T/m 14 juni, 22 Calvert Avenue, E2. Inl 00447545 822 783 & www.calvert22.com