Holland Mania

Holland Mania Leiden Het 4de eeuwfeest van de vestiging van de Pilgrims , de tocht van Henry Hudson naar Amerika en de viering van 400 jaar handelscontacten tussen Nederland en Japan is aanleiding voor de expositie Holland Mania. Acht historische presentaties met installaties van hedendaagse Amerikaanse, Japanse en Nederlandse kunstenaars, performances en symposia visualiseren hoe clichébeelden van Nederland in heden en verleden zijn ontstaan. 16 mei t/m 30 aug, Lakenhal, Oude Singel 28-32, di-vr 10-17u, za en zo 12-17u. Scheltema, Marktsteeg 1, di-zo 12-17u. Inl www.hollandmania.nl
Holland Mania Leiden Het 4de eeuwfeest van de vestiging van de Pilgrims , de tocht van Henry Hudson naar Amerika en de viering van 400 jaar handelscontacten tussen Nederland en Japan is aanleiding voor de expositie Holland Mania. Acht historische presentaties met installaties van hedendaagse Amerikaanse, Japanse en Nederlandse kunstenaars, performances en symposia visualiseren hoe clichébeelden van Nederland in heden en verleden zijn ontstaan. 16 mei t/m 30 aug, Lakenhal, Oude Singel 28-32, di-vr 10-17u, za en zo 12-17u. Scheltema, Marktsteeg 1, di-zo 12-17u. Inl www.hollandmania.nl

Leiden

Het 4de eeuwfeest van de vestiging van de Pilgrims , de tocht van Henry Hudson naar Amerika en de viering van 400 jaar handelscontacten tussen Nederland en Japan is aanleiding voor de expositie Holland Mania. Acht historische presentaties met installaties van hedendaagse Amerikaanse, Japanse en Nederlandse kunstenaars, performances en symposia visualiseren hoe clichébeelden van Nederland in heden en verleden zijn ontstaan. 16 mei t/m 30 aug, Lakenhal, Oude Singel 28-32, di-vr 10-17u, za en zo 12-17u. Scheltema, Marktsteeg 1, di-zo 12-17u. Inl www.hollandmania.nl