Gustavo Dudamel dirigeert KCO

Gustavo Dudamel dirigeert KCO Amsterdam De Venezolaan Gustavo Dudamel (1981) is de opwindendste jonge dirigent ter wereld. Hij „zwiept, klieft en klauwt” schreef deze krant in 2007 over zijn optreden bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Tijdens zijn debuut bij het Koninklijk Concertgebouworkest op 20 en 22 mei dirigeert hij de Tweede symfonie (1935-’36) van Chávez en de Vijfde symfonie van Prokofjev. Jean-Yves Thibaudet is de solist in het Pianoconcert van Edvard Grieg. KCO olv Gustavo Dudamel: 20, 22 mei 20u15 Concertgebouw Amsterdam. Radio 4: 7 juni 14u15. Gratis lunchconcert: 20 mei 12u30 Venezuelan conductor Gustavo Dudamel instructs the Simon Bolivar Youth Orchestra during a rehearsal session at the Royal Festival Hall in central London, on April 15, 2009. A South American youth orchestra founded to help youngsters escape poverty through music has begun a UK residency in Britain. The Simon Bolivar Youth Orchestra, from Venezuela, will play concerts and hold open rehearsals at London's Royal Festival Hall. AFP PHOTO/Leon Neal
Gustavo Dudamel dirigeert KCO Amsterdam De Venezolaan Gustavo Dudamel (1981) is de opwindendste jonge dirigent ter wereld. Hij „zwiept, klieft en klauwt” schreef deze krant in 2007 over zijn optreden bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Tijdens zijn debuut bij het Koninklijk Concertgebouworkest op 20 en 22 mei dirigeert hij de Tweede symfonie (1935-’36) van Chávez en de Vijfde symfonie van Prokofjev. Jean-Yves Thibaudet is de solist in het Pianoconcert van Edvard Grieg. KCO olv Gustavo Dudamel: 20, 22 mei 20u15 Concertgebouw Amsterdam. Radio 4: 7 juni 14u15. Gratis lunchconcert: 20 mei 12u30 Venezuelan conductor Gustavo Dudamel instructs the Simon Bolivar Youth Orchestra during a rehearsal session at the Royal Festival Hall in central London, on April 15, 2009. A South American youth orchestra founded to help youngsters escape poverty through music has begun a UK residency in Britain. The Simon Bolivar Youth Orchestra, from Venezuela, will play concerts and hold open rehearsals at London's Royal Festival Hall. AFP PHOTO/Leon Neal AFP

Amsterdam

De Venezolaan Gustavo Dudamel (1981) is de opwindendste jonge dirigent ter wereld. Hij „zwiept, klieft en klauwt” schreef deze krant in 2007 over zijn optreden bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Tijdens zijn debuut bij het Koninklijk Concertgebouworkest op 20 en 22 mei dirigeert hij de Tweede symfonie (1935-’36) van Chávez en de Vijfde symfonie van Prokofjev. Jean-Yves Thibaudet is de solist in het Pianoconcert van Edvard Grieg.

KCO olv Gustavo Dudamel: 20, 22 mei 20u15 Concertgebouw Amsterdam. Radio 4: 7 juni 14u15. Gratis lunchconcert: 20 mei 12u30