Frisdrankconflict bij Albert Heijn, straks geen Sisi in schappen

RIJSWIJK. Een aantal frisdrankmerken is binnenkort niet meer verkrijgbaar bij Albert Heijn. Dit komt door een zakelijk conflict tussen producent Vrumona en de supermarktketen. Vrumona waarschuwde gisteren in een advertentie in landelijke ochtendkranten dat consumenten mogelijk mis zullen grijpen als zij zoeken naar flessen, blikken en pakken van Crystal Clear, Royal Club, Sisi en Sourcy. Albert Heijn heeft besloten deze producten uit de schappen te halen, aldus de producent. Sinds eind vorige maand neemt Albert Heijn volgens een woordvoerder van Vrumona geen bestellingen meer op, nadat onderhandelingen tussen beide partijen waren vastgelopen. Albert Heijn en Vrumona praten al enkele maanden over een nieuw inkoopcontract. Een woordvoerder van Albert Heijn bevestigt dat inkoopprijzen een rol spelen.